Τεχνολογία

Chaos: Το 2022 θα παρουσιαστεί επίσημα το ελληνικό υπεραυτοκίνητο

Την αποκάλυψη πως το Chaos θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του τον Μάρτιο του 2022, έκανε ο Σπύρος Πανόπουλος της SP Automotive στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Συμπλήρωσε μάλιστα πως η παρουσίαση του ελληνικού ultracar θα γίνει παρουσία μέλους της ελληνικής κυβέρνησης, ότι υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από την διεθνή αγορά και πως η κατασκευή του θα γίνεται στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως την διαδικτυακή αποκάλυψη του Chaos από την SP Automotive το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου ακολούθησε μεγάλη συζήτηση και κατακραυγή στα social media, αναγκάζοντας τον δημιουργό του να απαντήσει με post στο facebook και ένα video στο instagram.

https://youtu.be/Jmr8VoZp104

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...
Ελληνοτουρκικά 0

Ποιο ήταν το μήνυμα Γκιουλέν: Μην υπακούσετε τον Ερντογάν αν αποπειραθεί κάτι-Σοβαρή ενόχληση στην Τουρκία με την συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι

Σύμφωνα με τον τον Κωνσταντίνο Φίλη, Εκτελεστικό Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και...