Τεχνολογία

Facebook: «Μπλοκ» στους αρνητές του Ολοκαυτώματος ανακοίνωσε ο Ζάκερμπεργκ

Σε μια περίοδο που ΗΠΑ και Ευρώπη βρίσκονται αντιμέτωπες με τη διαρκώς αυξανόμενη ισχύ της ακροδεξιάς και του λόγου που αυτή φέρνει στη δημόσια σφαίρα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, το Facebook αποφάσισε να «μπλοκάρει» τους αρνητές του Ολοκαυτώματος ή αναρτήσεις που διαστρεβλώνουν τα γεγονότα γύρω από αυτό. 


Επίσης, θα κατευθύνει σε έγκυρες πηγές τους χρήστες του που αναζητούν πληροφορίες για τα εγκλήματα των ναζί. Ο διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε τη νέα πολιτική του μέσου τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των γενικότερων προσπαθειών του Facebook να ελέγξει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και των θεωριών συνωμοσίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη - "Σκάει" άμεσα συμφωνία Τουρκίας με Κατάρ-Ομάν για αγορά τουλάχιστον 12 μεταχειρισμένων Eurofighter Typhoon - Η "πληρωμένη" απάντηση της Αθήνας

Ο Ερντογάν αναμένεται να συζητήσει την πρόταση κατά τις επισκέψεις του στο Κατάρ και το Ομάν την Τετάρτη και την...
notiokoreatika-ypobryxia
Οπλικά συστήματα 0

Ξαφνιάστηκαν οι Έλληνες επιτελείς! Νέα πρόταση αμυντικής συνεργασίας έκαναν εκπρόσωποι της Νοτιοκορεάτικης Hyundai σε συνάντηση με το ΠΝ μας

Όσο ενημέρωναν τους Έλληνες στρατιωτικούς για την προηγούμενη πρόταση με τα υποβρύχια, οι εκπρόσωποι από την Νότια...