Τεχνολογία

Ποιο ήταν το κρυπτογραφημένο μήνυμα στην παρουσίαση της Apple-Εικόνες, Βίντεο

Στην παρουσίαση του iPhone 11 την περασμένη Τρίτη, η Apple, χάρισε ένα σόου το οποίο είχε μαγνητίσει όλα τα βλέμματα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα όλοι όσοι ασχολούνται με γκάτζετ και τεχνολογία, άλλωστε, κρέμονται από τα χείλη του Τιμ Κουκ.

Και η Apple το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και για αυτό στο βίντεο με το οποίο έκλεισε η εκδήλωση περιεχόταν ένα κρυφό μήνυμα με αποδέκτες τους σκληροπυρηνικούς φαν της εταιρείας γενικά και των iPhone συγκεκριμένα σύμφωνα με το economistas.

Το κρυπτογραφημένο μήνυμα της Apple στους φαν της

Το βίντεο το οποίο προβαλλόταν πίσω από την πλάτη του Τιμ Κουκ, ουσιαστικά, συνόψιζε τα προϊόντα της Apple που παρουσιάστηκαν.

Εκεί μεταξύ της παρουσίασης του iPad και του Apple Arcade εμφανίστηκε μια μπλε οθόνη με κάποιο Error για μόλις ένα δευτερόλεπτο. Είναι δυνατόν, όμως, σε ένα τέτοιο σόου σαν της Apple να συμβεί κάτι τέτοιο; Ποτέ. Το δήθεν... λάθος περιείχε το κρυπτογραφημένο μήνυμα της Apple στους φαν της. Το μήνυμα δεν ήταν γραμμένο σε γλώσσα που την αντιλαμβάνονται όλοι, αλλά σε δυαδική γλώσσα με 0 και 1.

Error κρυφό μήνυμα της Apple

Ο κωδικός του σφάλματος που εμφανιζόταν ήταν «09102019», που δεν είναι τίποτα διαφορετικό από την ημερομηνία όπου γινόταν το σόου της Apple.

Στην μπλε οθόνη από κάτω, έγραφε: «Αυτό είναι απλά μια σκέψη. Αλλά θα ήταν ωραίο να υπήρχε κάποιο κρυμμένο μήνυμα για τους σκληρούς φαν της Apple που θα δουν το βίντεο καρέ καρέ;».

Apple κρυφό μήνυμα στην παρουσίαση των iPhone 11

Και ακολουθούσε το κρυπτογραφημένο μήνυμα: «Τελικά βρήκατε το χρόνο να μεταφράσετε το μήνυμά μας; Σας αγαπάμε».

Μπορείτε να δείτε το κρυφό μήνυμα της Apple στο 1:23 του παρακάτω βίντεο:

 

https://youtu.be/ZA3MV2V--TU

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ