Περιβάλλον

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ δυτικά της Ναυπάκτου

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 11:05 απόψε, σε περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε τέσσερα χιλιόμετρα δυτικά της Ναυπάκτου, κοντά στο Αντίρριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τη μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 16 χιλιόμετρα βόρεια της Πάτρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μόνο "Τούρκοι" δεν είναι οι Τούρκοι- Να ενθαρρύνουμε όλους τους Τούρκους να κάνουν τεστ DNA για να βρούν την αληθινή τους ταυτότητα

Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες είναι περίεργοι για την προέλευσή τους και διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα μέσω τεστ DNA τα...