Περιβάλλον

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Ιτέα

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13.21 το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2) στην Ιτέα.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά από την Ιτέα με εστιακό βάθος 13,1 χιλιόμετρα.

Σημειώνεται πως δέκα λεπτά αργότερα, σημειώθηκε και νέος σεισμός 2 Ρίχτερ στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα 4 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά από την Ιτέα με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΠΑ 0

Αποκάλυψη για δήλωση Γκιλφόιλ σε Παπασταύρου: «Μπορούμε να αλλάξουμε κυβέρνηση σε όποια χώρα θέλουμε» - Μεγάλες αντιδράσεις από το περιστατικό

Ο προσωπικός δικηγόρος της Αμερικανίδας Πρέσβη διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περιγραφή του διαλόγου αυτού