Σεισμός-Ιόνιο
Περιβάλλον

Σεισμός: 3,6 Ρίχτερ σε θαλάσσια περιοχή του Ιονίου

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ έλαβε χώρα στις 04:00 σήμερα τα ξημερώματα, Πέμπτη (12/1) σε θαλάσσια περιοχή του Ιονίου σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 20 χιλιόμετρα ενώ το επίκεντρο βρίσκεται 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Στροφάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

maxhtika-kogreso
Κόσμος 0

Ολική ανατροπή! Νέα έκθεση του Κογκρέσου αποκαλύπτει πόσα μαχητικά έχασε η Ινδία και πόσα το Πακιστάν κατά την διάρκεια του πολέμου τον Μάιο

Ολική ανατροπή στα όσα πιστεύαμε για τις απώλειες μαχητικών της Ινδίας και του Πακιστάν από τον πόλεμο του φετινού Μαΐου