Περιβάλλον

Φωτιά στην Αχαΐα: Σύλληψη υπόπτου για εμπρησμό

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το άτομο συνελήφθη σήμερα ως ύποπτος για εμπρησμό από αμέλεια. Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η Πυροσβεστική, η σύλληψη έγινε από υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας για τη φωτιά στη θέση «Παλιάμπελα» της Καλλιθέας στην Αχαΐα.

Η Πυροσβεστική ενημέρωσε και τον εισαγγελέα για τη σύλληψη, η οποία έγινε μετά το ξέσπασμα της φωτιάς χθες το μεσημέρι, η οποία πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν ρίψεις νερού και από αέρος και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Χθες, μάλιστα, είχε φτάσει σε σημείο να απειλεί κατοικίες, όμως, όπως δήλωσαν οι αρμόδιοι, «την προλάβαμε τελευταία στιγμή».

Η φωτιά είχε οριοθετηθεί μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ