Περιβάλλον

Σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ στο Ηράκλειο Κρήτης

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση μεγέθους 4 Ρίχτερ είχε επίκεντρο 21 χλμ νότια του Ηρακλείου και εστιακό βάθος 17,1 χλμ.

σεισμός στην Κρήτη

 

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτου ή το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος