Περιβάλλον
Ενημερώθηκε στις:

Απίστευτο! Βάτραχος με «εξωγήινη» όψη τρέλανε το διαδίκτυο

Ένας βάτραχος έχει γίνει viral στο διαδίκτυο καθώς έχει τόσο ξεχωριστή και μοναδική όψη που οι χρήστες του Twitter αναρωτιούνται τι ζώο είναι μιας και κανένας δεν πιστεύει ότι είναι βάτραχος.

Οι βάτραχοι είναι πιθανώς από τα πιο συναρπαστικά ζώα στον πλανήτη. Οι αμφίβιοι φίλοι μας έρχονται σε ένα ευρύ φάσμα ειδών, το καθένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και ξεχωριστή φυσιολογία! Ενώ ορισμένοι διαθέτουν ημιδιαφανές δέρμα ή εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων, άλλοι κρύβουν...εκπλήξεις.

Ένας βάτραχος έχει γίνει viral στο διαδίκτυο καθώς έχει τόσο ξεχωριστή και μοναδική όψη που οι χρήστες του Twitter αναρωτιούνται τι ζώο είναι - κανένας δεν πιστεύει ότι είναι βάτραχος.

Ένας χρήστης του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός «σπάνιου πλάσματος» με ένα απίστευτα στρογγυλό σώμα.

Πολλοί θεωρούν ότι είναι χελώνα χωρίς κέλυφος, ενώ άλλοι αστειεύονται με διάφορα memes. Αλλά ο χρήστης του Twitter Jodi Rowley, ένας «βιολόγος διατήρησης που έχει εμμονή με βατράχια», ξεκαθάρισε το τοπίο.

Επιβεβαίωσε ότι το πλάσμα είναι, στην πραγματικότητα, ένα είδος βατράχου γνωστό ως Burrowing Frog ή Glyphoglossus molossus. Και ο λόγος που είναι τόσο «πρησμένος» είναι ότι διογκώνεται με τον αέρα όταν βρίσκεται σε αυτοάμυνα-έτσι φαίνεται μεγάλο και απειλητικό.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που συνεχίζουν να δυσπιστούν και αμφισβητούν την ύπαρξη τέτοιων «πλασμάτων».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ