Φωτιά στο Πέραμα
Περιβάλλον
Ενημερώθηκε στις:

Φωτιά στο Πέραμα: Μια σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Ικαριώτικα στο Πέραμα Αττικής. Για τη σύλληψη έχει ήδη ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έχει κατεύθυνση προς δύο μέτωπα, ένα προς το πολεμικό ναυτικό και το άλλο πέρασε πίσω από το βουνό προς Σχιστό. Η φωτιά είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή για αυτό και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν ενισχυθεί με 45 πυροσβέστες, 14 οχήματα και 2 πεζοπόρες ομάδες.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική η εικόνα της φωτιάς είναι καλύτερη ενώ δεν κινδυνεύουν σπίτια.

Πως ξεκίνησε η φωτιά

Ερωτηματικά προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο άναψε η φωτιά και γι αυτό το λόγο με εντολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου, Στέφανου Κολοκούρη, μετέβη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στο Πέραμα για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Τελικά, στις 2:00 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από υπάλληλους του ανακριτικού γραφείου Πειραιά, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Ικαριώτικα στο Πέραμα Αττικής. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ