Ζωακια
Περιβάλλον

Φρικτά περιστατικά: Έβαψαν κουκουβάγια και χάραξαν το καβούκι χελώνας

Άγνωστοι φαίνεται πως καθημερινά κακοποιούν άγρια ζώα στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται από τις τελευταίες αναρτήσεις του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ» στο Facebook.

Ασυνείδητοι τρύπησαν το καβούκι μιας χελώνας για να περάσουν αλυσίδες, έβαψαν μπλε με μπογιά μια μικρή κουκουβάγια και χάραξαν το καβούκι μιας άλλης χελώνας, όπως αναφέρει στη σελίδα του ο Σύλλογος «ΑΝΙΜΑ»

«Λίγο η καραντίνα, λίγο η ζέστη, μάλλον δεν πάει καλά ο κόσμος. Μετά την χελώνα με την αλυσίδα, άλλη μια με σκαλισμένο ένα νούμερο κι ένα σύμβολο στο καβούκι κι ένα ταλαίπωρο κουκουβαγάκι βαμμένο με μπογιά από παιδικό πάρτυ. Στο μεταξύ, ξέρει κάποιος πώς φεύγει αυτό το χρώμα, το πλένουμε μια ώρα, βγάζει μπλέ νερό και δεν τελειώνει», γράφει σε ανάρτηση.

Λίγο η καραντίνα, λίγο η ζέστη, μάλλον δεν πάει καλά ο κόσμος. Μετά την χελώνα με την αλυσίδα, άλλη μια με σκαλισμένο...

Gepostet von ΑΝΙΜΑ - Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής am Mittwoch, 8. Juli 2020

Σε άλλη ανάρτηση τονίζει: «Ορίστε μια περίπτωση καραμπινάτης κακοποίησης χελώνας. Βαμμένη με λαδομπογιά και με δυο τρύπες στο καβούκι, από τις οποίες περνούσε αλυσίδα, σύμφωνα με τους ανθρώπους που τη διέσωσαν και την έφεραν στην ΑΝΙΜΑ».

Ορίστε μια περίπτωση καραμπινάτης κακοποίησης χελώνας. Βαμμένη με λαδομπογιά και με δυο τρύπες στο καβούκι, από τις οποίες περνούσε αλυσίδα, σύμφωνα με τους ανθρώπους που τη διέσωσαν και την έφεραν στην ΑΝΙΜΑ.

Gepostet von ΑΝΙΜΑ - Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής am Montag, 6. Juli 2020

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ