Περιβάλλον

Όλοι εναντίον όλων: Aφρικανικός ασβός, πύθωνας και δύο τσακάλια σε μια μάχη επιβίωσης

Μία ξεχωριστή μάχη επιβίωσης αλλά και επικράτησης μεταξύ ενός αφρικανικού ασβού, ενός πύθωνα και δύο τσακαλιών κατέγραψε η κάμερα ενός τουρίστα, κατά τη διάρκεια σαφάρι στο πάρκο Τσόμπε της Μποτσουάνα.

Το σώμα ενός πύθωνα βρίσκεται τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του αφρικανικού ασβού, όταν ξαφνικά ένα τσακάλι μπαίνει στη μέση.

Το φίδι φαίνεται να κερδίζει προς στιγμήν, αλλά το θηλαστικό -το οποίο σύμφωνα με το περιοδικό «Scientific American» είναι το επιθετικό θηλαστικό στον κόσμο- καταφέρνει να ξεφύγει και αρχίζει να σέρνει τον πύθωνα.

Τότε, στη «μάχη» μπαίνει και δεύτερο τσακάλι και μαζί με το πρώτο αρχίζουν να απειλούν τον ασβό και να τραβάνε τον πύθωνα από την άλλη πλευρά.

Ο αφρικανικός ασβός σαφώς και δεν έχει καμία διάθεση να μοιραστεί το γεύμα του με τα τσακάλια, με αποτέλεσμα τα τρία θηλαστικά να μπλέκονται σε μια χαοτική μάχη.

Ποιος κέρδισε; Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/JgKN3BuvC3E

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...