Περιβάλλον

Μάχη μέχρι θανάτου μεταξύ κόκκινης αράχνης και φιδιού με συγκλονιστικό φινάλε (εικόνες)

Οι εικόνες από μια θανατηφόρα μάχη μεταξύ μιας κόκκινης αράχνης κι ενός δηλητηριώδους ανατολικού καφέ φιδιού έχουν γίνει viral στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Οι εικόνες από μια θανατηφόρα μάχη μεταξύ μιας κόκκινης αράχνης κι ενός δηλητηριώδους ανατολικού καφέ φιδιού έχουν γίνει viral στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μετά την δημοσιοποίηση τους στο Facebook από τον Robyn McLennan.

Οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης λήφθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε ένα οινοποιείο στη Βικτώρια της Αυστραλίας και αναρτήθηκαν σε μια ομάδα Facebook το Field Naturalists Club της Βικτώρια.

Ωστόσο, η σειρά φωτογραφιών από τον McLennan αποκαλύπτει μια εκπληκτική έκβαση της μάχης μεταξύ του αραχνοειδούς και του ερπετού. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, η αράχνη αναδείχθηκε ως ο μεγάλος νικητής, αφού κατάφερε να παγιδεύσει το τεράστιο φίδι στον ιστό του.

Ο McLennan μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της μάχης στην ανάρτησή του στο Facebook, η οποία άφησε πολλούς άναυδους.

«Η αράχνη έχει σηκώσει τώρα ολόκληρο το φίδι από το έδαφος και βρίσκεται στον αέρα, ακριβώς κάτω από την άκρη της δεξαμενής», γράφει ο McLennan στο Facebook.

Το κυνήγι της αράχνης προκάλεσε αίσθηση στους φυσιολάτρες, επειδή το ανατολικό καφέ φίδι θεωρείται ως ένα από τα πιο επικίνδυνα φίδια στον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ