Περιβάλλον

Πιο τρομακτικό από καρχαρία - Τεράστια μπλε μέδουσα 26 μέτρων προκαλεί σοκ (Εικόνες)


Δεν πίστευε στα μάτια του ένας σέρφερ ο οποίος μετά από το καθιερωμένο του μάθημα σερφ βρήκε κολλημένη στην σανίδα του μία τεράστια μέδουσα μήκους 26 μέτρων.

Βλέποντας την τεράστια μέδουσα που έμοιαζε σαν φουσκωτή μπάλα, κολλημένη στην σανίδα του, ο σέρφερ έβγαλε το κινητό του και τράβηξε βίντεο το πρωτότυπο συμβάν.

Οπως ανέφερε ο άνδρας έκανε σερφ αφ΄ότου ο κυκλώνας Όμα χτύπησε την Αυστραλία, με αποτέλεσμα γιγαντιαίες μπλε μέδουσες να βγουν στα ανοιχτά.

Το βίντεο που έγινε αμέσως viral στο facebook δίχασε τους χρήστες, καθώς πολλοί δεν πίστευαν πως αυτό το πλάσμα είναι αληθινό.

Το βίντεο πάντως ξεκινά δείχνοντας τα μακριά πλοκάμια του πλάσματος τα οποία ξεκινάν από το τέλος της σανίδας και απλώνοντας μέχρι την άλλη άκρη που βρίσκεται και το μπλε κεφάλι του.

Δεν ήταν πάντως λίγοι και εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με το θαλάσσιο πλάσμα , αναφέροντας πόσο εντυπωσιακός είναι ο «θησαυρός» από θαλάσσια πλάσματα που κρύβει ο βυθός.

«Αν είναι αληθινό δεν θα κολυμπήσω ποτέ ξανά στην ζωή μου», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε «Τι είναι αυτό; Kάψτε τον ωκεανό».

Πάντως σύμφωνα με τα ξένα μέσα, δεν είναι η πρώτη φορά που μέδουσες βγαίνουν στα ανοικτά του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, καθώς μέχρι στιγμής περισσότεροι από 38.000 άτομα έχουν τσιμπηθεί από μέδουσες εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ