Περιβάλλον

Περίεργο περιστατικό στην Καλαμάτα: Φαινόταν σαν τροχαίο αλλά ήταν μία ανθρώπινη κούκλα (εικόνα)


Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό απασχολεί την Αστυνομία της Καλαμάτας από το βράδυ της Τρίτης.

Λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, μία πεσμένη μοτοσικλέτα και μπροστά της ένα ανθρώπινο ομοίωμα, που θύμιζε θύμα τροχαίου ατυχήματος, έκαναν πολλούς οδηγούς να ανησυχήσουν και να σταματήσουν στο σημείο για να δουν τι συμβαίνει.

Προς τεράστια έκπληξή τους, διαπίστωναν πως πρόκειται για ένα... σκηνοθετημένο τροχαίο. Η μηχανή πεσμένη στο έδαφος και δίπλα η κούκλα, με γάντια και κουκούλα full face.

Όπως έγινε γνωστό από την ομάδα εθελοντών Μάνης «Γαία» στο Facebook, από όπου και η φωτογραφία, λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, στον χώρο στάθμευσης απέναντι από το πάρκο Αλμυρού βρέθηκε πεσμένη, σαν από τροχαίο, μία μοτοσικλέτα και δίπλα ένα ανθρώπινο ομοίωμα.

Αυτό που βλέπετε είναι φάρσα!! Δεν υπάρχει θύμα ..είναι μια κούκλα... συμβαίνει τώρα στο Αλμυρό έξω από την Καλαμάτα...τι να πούμε;;

Gepostet von Gaia Ethelontesmanis am Dienstag, 19. Februar 2019

Άγνωστο παραμένει μέχρι ώρας εάν απλώς επρόκειτο για μια αρρωστημένη φάρσα ή αν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό το περιστατικό, που σίγουρα είναι πρωτόγνωρο. Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που προσπαθεί να διαπιστώσει τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ