Περιβάλλον

Σεισμός στη νότια Κρήτη

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη νότια Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας, ο σεισμός που καταγράφηκε στις 22:07, ήταν μεγέθους 3,5 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στα παράλια της Ιεράπετρας σε απόσταση 31 χιλιομέτρων δυτικά από την πόλη.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα. Η δόνηση η οποία να σημειωθεί ήταν μικρής διάρκειας έγινε αισθητή στην Ανατολική Κρήτη και το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στη στεριά ανάμεσα στο Αρκαλοχώρι και την Ιεράπετρα και πιο συγκεκριμένα σε απόσταση 11 χιλιομέτρων Νοτιοανατολικά του Αρκαλοχωρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πληροφοριακός πόλεμος Ελλάδος -Τουρκίας: Ελληνικός λογαριασμός δημοσίευσε ολόκληρο χάρτη του προεδρικού συγκροτήματος του Ερντογάν

Για λόγους εθνικής ασφαλείας δεν δημοσιεύουμε κανένα βίντεο των Τούρκων και κακώς ελληνικά ΜΜΕ προχώρησαν στην...