Περιβάλλον

Η κακοκαιρία πλήττει τους Παξούς! Πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά [vid]

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε ορμητικούς χείμαρρους μετατράπηκαν οι δρόμοι στον Γάιο, την πρωτεύουσα των Παξών, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τη δυνατή νεροποντή, που πλήττουν το νησί.

Τα ορμητικά νερά που συσσωρεύτηκαν από το μεγάλο όγκο της βροχής, έγιναν ποτάμια και κατάφεραν να παρασύρουν μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα, παρότι, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, «τη φετινή χρονιά, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, έγιναν τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα στο νησί».

Στο Γάιο, δεκάδες σπίτια και μαγαζιά είναι πλημμυρισμένα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πληροφοριακός πόλεμος Ελλάδος -Τουρκίας: Ελληνικός λογαριασμός δημοσίευσε ολόκληρο χάρτη του προεδρικού συγκροτήματος του Ερντογάν

Για λόγους εθνικής ασφαλείας δεν δημοσιεύουμε κανένα βίντεο των Τούρκων και κακώς ελληνικά ΜΜΕ προχώρησαν στην...