Καιρός

Η κακοκαιρία ξεκίνησε στην Αττική: Χαλάζι σε Διόνυσο, Εκάλη και Δροσιά

Στην Αττική έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης η ισχυρή κακοκαιρία που πλήττει από χθες μεγάλο τμήμα της χώρας. Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού κάνοντας λόγο για καταιγίδες, χαλάζι και έντονους κεραυνούς.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι χαλάζι έπληξε τη Δροσιά, τον Διόνυσο και την Εκάλη, ενώ η κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει και την υπόλοιπη Αττική από το μεσημέρι και μετά. 

Την σφοδρή χαλαζόπτωση ακολούθησε δυνατή καταιγίδα. Οι αυλές των σπιτιών έγιναν άσπρες από το πυκνό χαλάζι, ενώ η ορατότητα ήταν αρκετά περιορισμένη.

Λόγω της συσσώρευσης υδάτων διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος του Αγίου Στεφάνου προς Βαρυμπόμπη, ενώ και η πλατεία Δροσιάς έκλεισε προς την Σταμάτα. Πλέον όλα τα τμήματα δρόμων έχουν δοθεί στην κυκλοφορία.

Σημειώνεται πως νωρίτερα από την έντονη κεραυνική δραστηριότητα ξέσπασαν φωτιές σε Διόνυσο, Μαραθώνα και Χαλάνδρι.

Η Πυροσβεστική παραμένει σε ετοιμότητα για όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι
trump-israil
Μέση Ανατολή 0

Φρίκη στην Τουρκία! Ο Τραμπ έρχεται σαν από μηχανής θεός να «ξελασπώσει» το Ισραήλ από τις διεθνείς κυρώσεις -Ενέκρινε πώληση όπλων αξίας 6 δισ.

Δεκάδες ελικόπτερα Apache και χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης θα λάβει η Ιερουσαλήμ από την πιστή σύμμαχό της