Καιρός

«Κόκκινη» προειδοποίηση Γιάννη Καλλιάνου: Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο

Με υψηλές θερμοκρασίες θα κυλήσει το επόμενο 24ωρο, με το θερμόμετρο να αγγίζει ακόμα και τους 38 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Με την σειρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος έκρουσε το «καμπανάκι» για την πορεία του καύσωνα και προειδοποίησε τις ευπαθείς ομάδες για τα επικίνδυνα φαινόμενα.

Η αναλυτική πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Με τον καύσωνα να επιμένει και την Τετάρτη (5/6) θα κυλήσει ο καιρός, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την αφρικανική σκόνη θα δημιουργήσουν ένα επικίνδυνο φαινόμενο, ιδίως για τις ευπαθείς ομάδες, με τον Γιάννη Καλλιάνο να προειδοποιεί για περιορισμό των μετακινήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη ένα συνονθύλευμα σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών θα καλύψει την χώρα, με την αφρικανική σκόνη να επιμένει μέχρι και την Παρασκευή (7/6), σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 36 έως 38 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και στην Αττική, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 38-39 βαθμούς Κελσίου.

Μικρή «ανάσα» δροσιάς αναμένεται από την Πέμπτη, με τον υδράγυρο να σημειώνει πτώση και να αγγίζει τους 34-37 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι
trump-israil
Μέση Ανατολή 0

Φρίκη στην Τουρκία! Ο Τραμπ έρχεται σαν από μηχανής θεός να «ξελασπώσει» το Ισραήλ από τις διεθνείς κυρώσεις -Ενέκρινε πώληση όπλων αξίας 6 δισ.

Δεκάδες ελικόπτερα Apache και χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης θα λάβει η Ιερουσαλήμ από την πιστή σύμμαχό της