Καιρός

Βόλος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την καταιγίδα–Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες

Πρωτοφανής καταιγίδα και απίστευτη νεροποντή έπληξε τον Βόλο τα τελευταία 24ωρα, με συνέπεια πλημμύρες και καταστροφές σε περιουσίες κατοίκων της πόλης και των γύρω περιοχών.

Ο δήμος Βόλου κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, άνοιξε έτσι ο δρόμος για την καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μετά από την πρωτοβουλία και τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Βόλου κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά τη θεομηνία της περασμένης Κυριακής, και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες.

Από το Δήμο Βόλου καλούνται οι πολίτες οι περιουσίες των οποίων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022, να προσέλθουν στο Δημαρχείο και στην αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικών, αντιδήμαρχος, κ. Ανδρέας Ζέρβας τηλ. 2421350221, και να υποβάλλουν αίτημα αποζημίωσης για ζημίες που υπέστησαν».

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ