Καιρός

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες από την Τετάρτη

Παρά το γεγονός ότι από σήμερα, Δευτέρα θα υπάρξει άνοδος στη θερμοκρασία με το θερμόμετρο σε κάποιες περιοχές να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει σημαντικά από την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook για τον καιρό των επόμενων ημερών, έρχονται βροχές και καταιγίδες «εν δυνάμει επικίνδυνες». Το φαινόμενο θα πλήξει μεγάλο μέρος της χώρα και κυρίως τα βορειοδυτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες από την Τετάρτη το βράδυ δείχνουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πρώτα στα βορειοδυτικά (όπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη κιόλας εβδομάδα!).

H ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων της νέας εβδομάδας για την υπόλοιπη Ελλάδα πάντως είναι ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού!

Για αυτό και λεπτομέρειες θα υπάρχουν στα 12 λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 τη Δευτέρα έως την Παρασκευή στις 16:45 το απόγευμα αλλά και στις 22:45 το βράδυ!

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας»

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...