Καιρός

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι.

Αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες που ήδη εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, θα επηρεάσουν: Την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Ιονίου από την Κεφαλλονιά και νοτιότερα, τη δυτική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, από τις απογευματινές ώρες την ανατολική Πελοπόννησο, τα  νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από τις βραδινές ώρες, την ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Το βράδυ τα φαινόμενα στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο θα εξασθενήσουν.

Αύριο, Δευτέρα, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως τη Μαγνησία), τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι. β. Την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα Δωδεκάνησα και κατά διαστήματα τις Κυκλάδες, μέχρι αργά το απόγευμα. γ. Την Κρήτη από τις μεσημβρινές ώρες και μέχρι αργά το βράδυ.

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν τη Δευτέρα (14-12-2020) στο Ιόνιο, το βόρειο Αιγαίο και σταδιακά και στο υπόλοιπο Αιγαίο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...