Καιρός

Έρχονται βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την Ανατολική μεσόγειο ενώ από αύριο η περιοχή θα επηρεαστεί από ασθενή χαμηλή πίεση. Στην ατμόσφαιρα υπάρχει αιωρούμενη σκόνη που θα γίνει περισσότερο αισθητή την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 μέχρι 3 μποφόρ αλλά στα νότια παράλια αργότερα μέτριοι, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός αύριο θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μέσες και υψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με ελαφρές τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση για να παραμείνει πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 28 εκατοστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ