Καιρός

Αποκλεισμένη η Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία στις Ερυθρές Αττικής - Τα εκχιονιστικά την «χαζεύουν» από μακριά

Ο χιονιάς απέκλεισε και την Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία στις Ερυθρές Αττικής. Το παράδοξο είναι πως μια σειρά από εκχιονιστικά είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τον χιονιά αφήνοντας τη Μονή στην τύχη της.

Ενώ τα μηχανήματα αποχιονισμού είχαν παραταχθεί με επιβλητικό τρόπο στην Κάζα Αττικής δίνοντας την αίσθηση ότι υπάρχει σιγουριά και ασφάλεια ακριβώς λίγο πρίν ξεκινήσει η κακοκαιρία,ελάχιστα χιλιόμετρα πιο πέρα αποκλεισμένο παραμένει μέχρι αυτή τη ώρα το Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στις Ερυθρές Αττικής.

Συγκεκριμένα το κομμάτι που ενώνει την ΠΕΟΑΘ(Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών) με την Ι.Μ Προφήτη Ηλία Ερυθρών μήκους περίπου 3.5 χλμ παραμένει με χιόνι χωρίς να μπορεί να υπάρχει σύνδεση με την Ι.Μονή.
Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να καθαρίσει τον συγκεκριμένο δρόμο φέρνοντας όμως για μια ακόμη φορά στην επικαιρότητα την αδιαφορία για την κατάσταση σε αυτό το τμήμα της Αττικής(ΒΔ Αττική) και μάλιστα σε περίοδο εορτών.

Επίσης να αναφέρουμε ότι ήδη μετά την αναστύλωση και ανασύσταση της Ιεράς Μονής εδώ και αρκετά χρόνια και παρά το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον και την επισκεψιμότητα απο τους προσκυνητές(με πούλμαν ,ΙΧ ,κτλ) ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ δεν υπάρχει απο την Περιφέρεια Αττικής για επίστρωση του δρόμου με άσφαλτο(το μαρτυρά άλλωστε το αποτέλεσμα).Είναι αυτό που αναφέρουμε πολλές φορές ότι η ΒΔ Αττική έχει υποστεί ''Βουλγαροποίηση'' για να καταδείξουμε λεκτικά,την αδιαφορία απο μέρους της πολιτείας για το συγκεκριμένο τμήμα της Αττικής καθώς μόνο στην γειτονική χώρα θα μπορούσε δρόμος λίγα χιλιόμετρα έξω απο την πρωτεύουσα που οδηγεί σε τόσο Ιστορικό Μοναστήρι να είναι ακόμη χωμάτινος και με τόσα προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ(ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Ο ρωσικός Στρατός βγάζει τα "γάντια"! Κατέρριψαν MiG-29 & Su-24- Ισοπέδωσαν τον σταθμό ραντάρ των S-300- Ουκρανοί: Καταστρέψαμε ρωσικά Τ/Θ αξίας 20 εκατ. (Βίντεο)

Ουκρανός Υπουργός Αμύνης: Βρήκαμε τον τρόπο και καταστρέφουμε τα ιρανικά drones, μεγάλη επιτυχία! Καντίροφ: Επελαύνουμε...