φωτιά στο Άργος
Επιστήμη

Νέα φωτιά στο Άργος – Καλύτερη εικόνα σε Χιλιομόδι και Πήλιο

Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή την φορά σε δασική έκταση, σε εξαιρετικά δύσβατο και ορεινό σημείο, κοντά στην κορυφή στο Μεσοβούνι, του Δήμου Άργους Μυκηνών Αργολίδας, μακριά από οικισμούς. Κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 21 άντρες της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα καλύτερη εικόνα εμφανίζει το πύρινο μέτωπο στο Χιλιομόδι Κορινθίας που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι, σε δασική έκταση, σε δύσβατο σημείο και συγκεκριμένα σε χαράδρα με πεύκα και πουρνάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σημείο επιχειρούν 16 άντρες της Πυροσβεστικής με 8 οχήματα και δύο αεροσκάφη. Το πύρινο μέτωπο απέχει αρκετά από οικισμούς και είναι ανάμεσα σε εκτάσεις με ελαιώνες και αμπελώνες.

Κάπως καλύτερη εικόνα εμφανίζει πλέον όμως και η φωτιά που έχει ξεσπάσει από νωρίτερα το μεσημέρι, σε πυκνή δασική έκταση στην Τ.Κ. Λύρη του δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

Το πύρινο μέτωπο απέχει από οικισμούς αρκετά, όμως είναι σε εξαιρετικά ορεινό, δύσβατο και δυσπρόσιτο σημείο, που δυσκολεύει πολύ το έργο της Πυροσβεστικής. Παραμένουν και επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Με εντολή του Αρχηγού ΠΣ Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, Κλιμάκια Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έχουν μεταβεί στο Χιλιομόδι Κορινθίας και στο Πήλιο Μαγνησίας, για την διερεύνηση των αιτιών των δασικών πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...