Πνευματικά ωφέλιμα

Μακριά από αυτούς που θέλουν να σε πλανήσουν (βίντεο)

Αν διαβάσει κανείς την Αγία Γραφή, τις μελέτες των Αγίων, τα Γεροντικά, τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και άλλους αγίους θα διαπιστώσουμε ότι θα έρθει μια εποχή που οι άνθρωποι θα λένε το φως ότι είναι σκοτάδι και ότι το σκοτάδι είναι το φως. Ότι είναι άσπρο θα το λένε μαύρο και ότι είναι μαύρο θα το λένε άσπρο. Αυτή θα είναι και η εποχή του Αντιχρίστου.

Δυστυχώς στις ημέρες μας και οι κληρικοί και οι λαικοί δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτά που γίνονται γύρω μας, διότι έχουμε πέσει στην πλάνη του Αντιχρίστου και στην πλάνη των ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με τον Θεό. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να καταλάβει τι είναι πλάνη και τι είναι σωστό. Αυτό που ακούει δεξιά και αριστερά ή αυτό που διαβάζει στο ίντερνετ από τον καθένα τυχάρπαστο αυτό και θα πιστεύει ως «σωστό» χωρίς καμία διάκριση ή χωρίς να εξετάζει πρώτα τα γεγονότα.

Η πλάνη που θα κυριαρχήσει την εποχή του αντιχρίστου θα είναι πλάνη προς όλες τις κατευθύνσεις. Την εποχή εκείνη, οι άνθρωποι δεν θα αντιλαμβάνονται αυτά που θα γίνονται διότι θα τα βλέπουν ως φυσιολογικά.

Αν δεν διαβάζουμε Αγία Γραφή και δεν μελετάμε τους Πατέρες της Εκκλησίας μας, τότε θα ζούμε κι εμείς σε αυτή την πλάνη του Αντιχρίστου. Γι' αυτό ξεκινήστε να διαβάζετε Αγία Γραφή, για να μην γίνεστε αποδέκτες της πλάνης του Αντιχρίστου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

αεροπορική βάση Chkalovsky
Ένοπλες Συρράξεις 0

Φρίκη στο Κρεμλίνο μετά την επιδρομή Ουκρανών σαμποτέρ σε μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές βάσεις της Μόσχας-Χτυπήθηκε το αεροπλάνο του Πούτιν; (Εικόνες)

Πρόκειται για την βάση Chkalovsky, η οποία φυλάσσεται εντυπωσιακά καλά, ωστόσο και πάλι η ομάδα δολιοφθοράς της...
Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...