Πνευματικά ωφέλιμα

Τα κάλαντα άκουσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστώντας θερμά τους άνδρες και τις γυναίκες του Λ.Σ. για την χαρά της επισκέψεως, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την Θρησκευτική Υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος η οποία «συνεχίζει τον ωραίο της αγώνα και την ωραία της προσπάθεια» όπως χαρακτηριστικά είπε, συμπληρώνοντας πως «ο Χριστός και ο Άγιος Νικόλαος είναι μέσα σε αυτό το τόσο κομβικό Σώμα για την διασφάλιση των θαλασσίων συνόρων».

«Είστε οι Απόστολοι του Χριστού μέσα στο Λιμενικό Σώμα» σημείωσε ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος σε όλους ο Σαρκωθείς Κύριος να χαρίζει υγεία και δύναμη στις οικογένειές τους και να τους ενισχύει στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος είχε μία εποικοδομητική συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις με τον κ.Αιμίλιο Πολυγένη ο οποίος τον επισκέφθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως προκειμένου να του ευχηθεί για την επερχόμενη Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε μία ξεχωριστή επίσκεψη από αντιπροσωπεία του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου της τοπικής μας Εκκλησίας η οποία επισκέφθηκε τον πνευματικό μας πατέρα προκειμένου τα παιδιά να του ευχηθούν για τα Χριστούγεννα.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τα παιδιά και τις παιδαγωγούς που τα συνόδευαν και αφού άκουσε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, ευχήθηκε σε όλους ο Χριστός που θα Γεννηθεί να γεμίσει τις οικογένειές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα με αγάπη.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ