Θαύμα Αγίας Παρασκευής
Πνευματικά ωφέλιμα

Το συγκλονιστικό Θαύμα της Αγίας Παρασκευής στην Ρουμανία

Την ήμερα εκείνη, χιλιάδες προσκυνητές συνέρεαν στον ιερό ναό για να προσκυνήσουν στην μνήμη της Αγίας, ανάμεσα τους και μια δαιμονισμένη που την έφεραν κάποιοι πιστοί παρακαλώντας την Αγιά Παρασκευή να την θεραπεύσει.

Η δαιμονισμένη έπαθε μεγάλη κρίση και αναγκαστήκαν να την πιάνουν με δύναμη για να την προωθήσουν να προσκυνήσει τα ιερά οστά. Με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να την πλησιάσουν σε εκείνο το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τότε ο ιερέας του ναού άρχισε να απαγγέλλει εξορκισμό για να διώξει τα δαιμόνια που την είχαν καταλάβει.

Και ώ του θαύματος, η δαιμονισμοί άρχισε σιγά σιγά να ηρεμεί και να ησυχάζει από την μεγάλη ταραχή της.

Λουκ. 8,2 και μερικαί γυναίκες αι οποίαι είχαν θεραπευθή υπ’ αυτού από νόσους και βασανιστικές παθήσεις και από πνεύματα πονηρά και από ασθενείας η Μαρία, η οποία ελέγετο Μαγδαληνή και από την οποίαν είχαν εκδιωχθή με την δύναμιν του Κυρίου επτά δαιμόνια

Λουκ. 13,11 Και ιδού είχε έλθει εκεί μία γυναίκα, η οποία ένεκα μοχθηράς επιδράσεως πονηρού πνεύματος, ήτο ασθενής δέκα οκτώ χρόνια, σκυμμένη συνεχώς, χωρίς καθόλου να ημπορή να σηκώση όρθιον το σώμα και την κεφαλήν της.

Λουκ. 13,16 Αυτή δε, που είναι θυγάτηρ και απόγονος το Αβραάμ, την οποίαν ο σατανάς έδεσε δέκα οκτώ ολόκληρα χρόνια, δεν έπρεπε να λυθή από τον βαρύν και καταθλιπτικόν αυτόν δεσμόν κατά την ημέραν του Σαββάτου;”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ