Πνευματικά ωφέλιμα

Σύγχρονο θαύμα του Αγίου Λουκά του Ιατρού - Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία


Η θρησκεία μας είναι ζωντανή και το αποδεικνύει μέσα από τα θαύματά της.

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του σύγχρονου θαύματος του Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Δυνατά κι έντονα συναισθήματα προκάλεσε το «Πάμε πακέτο». Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο.

Η Τάνια που έχει καταγωγή από την Καλαμάτα, με την αποστολή του πακέτου της θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε στα θαύματα, μοιραζόμενη τη δική της εμπειρία πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Η αποστολέας, όταν διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έμαθε πως η αδερφή της βρίσκεται στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, και ότι οι γιατροί δεν της έδιναν καμία ελπίδα για ζωή.

Τότε συνειδητοποίησε ότι οι γονείς της είχαν μιλήσει ήδη με το γραφείο τελετών κι είχαν οργανώσει όλα τα διαδικαστικά της κηδείας. Οδηγούμενη από μια σύμπτωση, η Τάνια επικοινώνησε μέσω facebook με τον πάτερ Βασίλειο από την Νέδουσα -τον παραλήπτη του πακέτου- και βίωσε το θαύμα:

Η αδερφή της επέστρεψε στη ζωή, διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά των γιατρών. Όλα όσα αφηγούνται αποστολέας και παραλήπτης παρουσιάζουν ξεχωριστό και ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Θαύμα Αγίου Λουκά Ιατρού σε κοπέλα με ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία από ανεύρυσμα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Πάμε Πακέτο 9-3-19

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ