Πνευματικά ωφέλιμα

Η κόλαση της μεταβάσεως φύλου

Στα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης στο θεοκρατικό βασίλειο του Ισραήλ η ηθική παρακμή λόγω αποδοχής ειδωλολατρι­κών συνηθειών είχε φθάσει σε τέτοιο σημείο κάποτε, ώστε οι γονείς να παραδίδουν τα παιδιά τους σε ανθρωποθυσίες στο άγαλμα του θεού Μολώχ. Η θυσία πραγματοποιείτο με καύση των σαρκών του τρυφερού παιδικού σώματος.

Στην αρχή της τρίτης μ.Χ. χιλιετίας σε «χριστιανικές» χώρες μια άλλου είδους ανθρωποθυσία λαμβάνει χώρα: αυτή της αλλαγής φύλου. Η είδηση που έρχεται από τη Βρεταννία είναι συγκλονιστική. Σύμφωνα με την ειδική ιδιωτική υπηρεσία «UK Deed Poll Service», τουλάχιστον ένα παιδί κάτω των 16 ετών κάθε μέρα ζητεί την αλλαγή του φύλου του. Ανώτερη υπάλληλος της υπηρεσίας δήλωσε ότι παρόμοια περιστατικά συνέβαιναν κατά το παρελθόν ένα κάθε λίγους μήνες. Σήμερα καταγράφονται 7-10 αιτήσεις την εβδομάδα.

Η εφημερίδα «Wall Street Journal» σε σχετικό άρθρο της κάνει λόγο για «κόλαση» που πολλοί γονείς βιώνουν, καθώς νιώθουν αναγκασμένοι λόγω ισχυρών πιέσεων που δέχονται από τα παιδιά τους ηλικίας μόλις 10-16 ετών, καθώς και από τους καθοδηγητές τους σ᾿ αυτές τις πρακτικές, να συναινέσουν στην αλλαγή του φύλου τους. Και καθώς οι περισσότερες αιτήσεις προέρχονται από κορίτσια, βρίσκονται στην τραγική θέση να παρακολουθούν βήμα προς βήμα τη συγκεκριμένη διαδικασία μεταβάσεως, που συνοδεύεται από μόνιμους ακρωτηριασμούς των σωμάτων των θυγατέρων τους. Το δημο­σίευμα ομιλεί για προσφορά παιδιών «στο βωμό μιάς ιδεολογίας που μεταμορφώνει (σ.σ. διάβαζε: καταστρέφει) κυριολεκτικά το σώμα τους και σημαδεύει τις ψυχές τους».

Λοιπόν; Πόσο απέχει η Βρεταννία από την Ελλάδα; Με το διαδίκτυο δεν υπάρχουν πλέον αποστάσεις. Και η συγ­κε­κρι­μένη προπαγάνδα είναι παγκόσμια και προ­ωθείται με την καταβολή τεράστιων χρη­ματικών ποσών. Το πιο φρικτό όμως είναι ότι στην πατρίδα μας για τρίτη συν­εχή χρονιά με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας καλούνται οι καθηγητές να διδάξουν αυτές τις ιδέες που οδηγούν στην «κόλαση», τόσο σε μαθητές Γυμνασίων με τη λεγόμενη «Θεματική Εβδομάδα», όσο όσο και σε μαθητές Λυκείων με συγκεκριμένο εγχειρίδιο που περιέχει σχετικό κεφάλαιο.

Γονείς, αντιληφθείτε που οδηγούνται τα βλαστάρια της πατρίδας μας, και αντιδράστε με κάθε τρόπο προς τις σχολικές μονάδες όπου φοιτούν τα παιδιά σας, καθώς και προς το ίδιο το Υπουργείο. Θα θέλαμε ποτέ να περάσουμε την «κόλαση» που ήδη περνούν οι γονείς των παιδιών στη Βρεταννία;

Πηγή: Ο Σωτήρ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Συριακός Στρατός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεφτιλίζονται οι Τούρκοι στη Συρία: Λιποτακτούν οι τζιχαντιστές μισθοφόροι - Του συλλαμβάνει στα σύνορα ο τουρκικός στρατός

Ανακατέλαβε νέες περιοχές νοτιοανατολική Ιντλίμπ ο Συριακό Στρατός - Εντατικοποιούνται οι επιχειρήσεις τις επόμενες...