Πατριαρχεία
Ενημερώθηκε στις:

"Πέλεκυς" από το Πατριαρχείο Αντιοχείας για “Squid Game” & αμφιφυλόφιλο Superman

Προειδοποιήσεις αναφέρονται στη σελίδα του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής για βίαιες ταινίες που προκαλούν βλάβη στα παιδιά και εισέρχονται σε έναν εικονικό κόσμο βίας, δολοφονιών και αποτρόπαιων σκηνών. Γίνεται αναφορά επίσης για ταινίες, σειρές και ιστορίες που προωθούν τη διαστροφή και κάνουν τα παιδιά μας δόλωμα για τους παραγωγούς ταινιών, όχι μόνο για χάρη του υλικού κέρδους αλλά και για έναν πολύ επιδεινωμένο σκοπό που είναι η καταστροφή της εικόνας του ανθρώπου που καλείται στην αγιότητα.

Για το Πατριαρχείο το γεγονός ότι αυτές οι ταινίες υψηλής ποιότητας όσον αφορά τη σκηνοθεσία, τη λήψη, τα οπτικοακουστικά εφέ και το σενάριο, καθώς και τις ιστορίες κ.λπ. δεν προκαλεί έκπληξη. Οι ταινίες και τα κανάλια αυτών των εταιρειών έχουν εισβάλει σε πολλά σπίτια μας και οι νέοι και οι νέες μας τις ακολουθούν με μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό.

Και το Πατραρχείο αναφέρει: 

"Το Netflix έρχεται με μια ολόκληρη δέσμη ταινιών για τις οποίες προειδοποιούμε, όπως:

Squid Game, Circle, The Platform, Tau, Red lights, Level 16, Truth or Dare και No Escape Room.

Διεθνείς ενώσεις που ειδικεύονται στην προστασία των παιδιών, προειδοποιούν τους γονείς ενάντια σε αυτές τις ταινίες επειδή ενθαρρύνουν τα παιδιά να κάνουν πράξεις βίας και ακόμη και δολοφονίες.

Ομοίως, προβλήθηκε μια εικονογραφημένη σειρά για τον αμφιφυλόφιλο γιο του Superman και όλοι γνωρίζουμε καλά τον αντίκτυπο της προσωπικότητας του Superman στα παιδιά μας, τον ήρωα της αλήθειας και της δικαιοσύνης.

Τελικά, η επίγνωση, η συνέχεια, ο διάλογος, η προσευχή, η ζωή της Αγίας Γραφής και η διατήρηση της πνευματικής ζωής στην οικογένεια παραμένουν μεταξύ των υψηλότερων και πρωταρχικών αναγκών, προκειμένου να προληφθεί, να προστατευθεί και να διατηρηθεί η αγιότητα του ανθρώπου.

Ας προσευχηθούμε στον Κύριο"

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...