Πατριαρχεία

Γεωργιανός Επίσκοπος κατά ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ: Είναι ο δρόμος προς την κόλαση

Ο Επίσκοπος Skhalta Σπυρίδων της Γεωργιανής Εκκλησίας επιτέθηκε στη Δύση και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚ και ισχυρίστηκε ότι η ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ είναι «ο δρόμος προς την κόλαση» για τη Γεωργία.

Ο Επίσκοπος ισχυρίστηκε ότι η ΕΕ και οι ΗΠΑ «δηλητηριάζουν και εξαπατούν» τη χώρα μέσω των διπλωματικών τους αποστολών. «Τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει τη Γεωργία όσο παραμένουν όλες αυτές οι βρώμικες πρεσβείες», υποστήριξε σε πρόσφατο κήρυγμα.

Ο Ιεράρχης υποστήριξε ότι οι δυτικές πρεσβείες, και δεκαπέντε κόμματα της αντιπολίτευσης, που συμφώνησαν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ, ενθάρρυναν την πορεία στις 5 Ιουλίου, "παρά  την προειδοποίηση από την Εκκλησία και την Κυβέρνηση να μην επιδείξουν ανηθικότητα "

Ο Επίσκοπος Σπυρίδων ισχυρίστηκε ότι οι ακτιβιστές των LGBTQ «επιβίωσαν αρκετά καλά» στις 5 Ιουλίου, λαμβάνοντας υπόψη ότι «προσβάλλουν» την πίστη και «καταδίκασαν» τον Θεό, τον οποίο είπε ότι οι Γεωργιανοί υπερασπίστηκαν έντονα στο παρελθόν.

Αναφερόμενος σε μια γεωργιανή μάρκα προφυλακτικών που κέρδισε μια υπόθεση περί βλασφημίας στο Ανώτατο δικαστήριο, ο κληρικός ισχυρίστηκε ότι η Δύση «μας λέει να προσβάλουμε κάθε τι ιερό».

Ένας άλλος κληρικός, ο Μητροπολίτης Bulukhia Αντώνιος κατηγόρησε τις Πρεσβείες των ΗΠΑ και της ΕΕ ότι εξαναγκάζουν σε «αδίστακτα, άσεμνα και διεφθαρμένα ιδανικά» τη Γεωργία. Η Ορθόδοξη Εκκλησία επίσης κατηγόρησε ξένους διπλωμάτες για «υποστήριξη των δραστηριοτήτων προπαγάνδας LGBTQ +» και τους κατηγόρησε ότι «επέδρασαν δραστικά» στη δημόσια πνευματική ζωή της Γεωργίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μετά την υπογραφή με την Μόσχα για δεύτερη παρτίδα πυραύλων S-400 οι Τούρκοι προειδοποιούν για ”μπλοκάρισμα” στο Αιγαίο σε περίπτωση ελληνοτουρκικής συρράξεως

Τα ελληνικά νησιά πρέπει να γίνουν άμεσα βάση ισχυρών πυραυλικών συστημάτων (ATACMS και EXOSET) κατά των τουρκικών...