Πατριαρχεία

Το "τερμάτισαν" στην Γεωργία! Δέκα μέρες χωρίς συγκοινωνίες για να μην κάνουν Πάσχα

Λέμε για την δική μας κυβέρνηση και το μένος ενάντια στην πίστη μας, αλλά υπάρχουν και χειρότερα! 

Η κυβέρνηση στην Γεωργία θα αναστείλει τις δημόσιες συγκοινωνίες κατά τη διάρκεια των εορταστικών διακοπών του Πάσχα για να μην μετακινηθεί ο κόσμος λόγω του Covid-19.

Συγκεκριμένα, χθες το Υπουργείο Υγείας της Γεωργίας ανακοίνωσε πως οι δημόσιες συγκοινωνίες θα ανασταλούν σε όλη τη Γεωργία από τις 3 Μαΐου έως τις 12 Μαΐου, σύμφωνα με κυβερνητική απόφαση σχετικά με την επιδεινούμενη επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα,

"Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα αρθεί για μία ημέρα μόνο, από την 1η Μαΐου έως τις 2 Μαΐου, ως εξαίρεση κατά τη διάρκεια της αγρυπνία με την ευκαιρία του Ορθόδοξου Πάσχα", δήλωσε το υπουργείο Υγείας.

Οι περιορισμοί στην κίνηση λόγω του Covid-19 ισχύουν επί του παρόντος σε ολόκληρη τη Γεωργία από τις 9:00 μ.μ. έως 5:00 π.μ.

Η Γεωργία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του Covid-19, ακόμα κι αν η κατάσταση ακολουθήει το χειρότερο σενάριο, ανέφερε το υπουργείο.

Τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας καταγράφουν τον σωρευτικό αριθμό κρουσμάτων Covid-19 της χώρας από την έναρξη της πανδημίας σε 304.272, συμπεριλαμβανομένων 4.042 θανάτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ