Πατριαρχεία

Πατριάρχης Γεωργίας: Τελειώνει ο χρόνος, έρχεται η Δευτέρα Παρουσία

“Η ζωή είναι δύσκολη, αλλά πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι ο Κύριος βασιλεύει και να επαγρυπνούμε για την προετοιμασία για τη Δευτέρα Παρουσία του”, κήρυξε την Κυριακή ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας.

«Ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου», προειδοποίησε κατά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα, αναφέρει το Interpress News.

Αλλά, «ο Θεός είναι μαζί μας!» διεμήνυσε...

“Οι ζωές μας είναι σαν σκάλες - μερικές ανεβαίνουν, και μερικές κατεβαίνουν, και πρέπει να ζητήσουμε από τον Κύριο να είναι μαζί μας και να μας ευλογεί στο ταξίδι μας στη σκάλα σε αυτούς τους τελευταίους καιρούς”, πρόσθεσε.

“Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Η ζωή είναι δύσκολη για τον άνθρωπο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κύριος βασιλεύει, ότι ο Κύριος μας δίνει δύναμη και σοφία, ο Κύριος δεν μας εγκαταλείπει” ανέφερε και ενθάρρυνε επίσης το ποίμνιό του να σκεφτούν την νέα γενιά, η οποία «περιβάλλεται από αρνητικά γεγονότα». Αλλά οι κληρικοί είναι «αφιερωμένοι στην καταπολέμηση του κακού και αγωνίζονται για πνευματική πρόοδο», κατέληξε ο Πατριάρχης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ