Εκκλησία της Ελλάδος

Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος: Στο «μενού» ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών

Συνέρχεται σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, με τις εργασίες της Συνόδου να διαρκούν έως και την Πέμπτη, 7/3.

Το περιεχόμενο των συζητήσεων θα απασχολήσουν θέματα Ημερησίας Διατάξεως, μεταξύ των οποίων αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου


Συνέρχεται από την Τρίτη 5 έως και την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 167ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

Εκ της Ιεράς Συνόδου
της Εκκλησίας της Ελλάδος 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Καθηγητής Γρίβας προκαλεί δονήσεις πολλών Ρίχτερ μιλώντας για μια απίστευτη μειοδοσία εντός Ελλάδος σε σχέση με την Τουρκία (Βίντεο)

Προκλητικός όσο δεν πάει ο Τούρκος Υπουργός Παιδείας μίλησε για νεο-Οθωμανικά οράματα που θα φέρουν πολεμική εμπλοκή...