Εκκλησία της Ελλάδος

Μητροπολίτης Ιερώνυμος για ομόφυλα: "Δεν ξέρω αν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε τα παιδιά"

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος μίλησε στην κάμερα του MEGA για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και αφορά τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια και τη τεκνοθεσία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Μητροπολίτης Λάρισας τόνισε την αντίθεση του για το βάπτισμα των παιδιών ομόφυλων ζευγαριών καθώς όπως ανέφερε πιθανολογούν πως θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο και θα προχωρήσει η κατάσταση: «Εξετάζουμε κατά πόσο μπορούμε να δεχθούμε τον νηπιοβαπτισμό σε τεκνά ομοφύλων ζευγαριών».

Ανέφερε πως πρέπει να προστατευτεί η ιερότητα και να μην δίνονται οι λάθος εντυπώσεις: «Οι λάθος εντυπώσεις είναι ότι ξεκινωντας από μια βάπτιση δίνεται η εντύπωση πως η εκκλησιά δεν έχει θέμα με τον γάμο των ομοφύλων».

Ο Μητροπολίτης Λάρισας, Ιερώνυμος επίσης σχολίασε: «Δεν ξέρω αν μπορούμε να εμπιστευτούμε σε άτομα που που ακυρώνουν τον χριστιανισμό, την χριστιανική διαπαιδαγώγηση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...