Εκκλησία της Ελλάδος

Δώρο στον Αρχιεπίσκοπο η επετειακή σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών για το 1821

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας "Παιχνίδια Δεσύλλας" κ. Αναστάσιο Δεσύλλα είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. 

Ο κ. Δεσυλλας προσέφερε στον Αρχιεπίσκοπο την επετειακή σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών για το 1821 της εταιρείας, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Πολεμικού Μουσείου.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του τονίζοντας πως «πρόκειται πραγματικά για ένα δώρο, επειδή σε μία εποχή που γίνεται προσπάθεια μερικά πράγματα να υποβαθμιστούν, υπάρχουν άνθρωποι που λένε: «προχωράμε» και δημιουργούν τέτοια έργα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Από την πλευρά του ο κ. Δεσύλλας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και σημείωσε ότι η εταιρεία θεώρησε χρέος να βγάλει ένα παιχνίδι που εκτός από ψυχαγωγικό θα είναι και εκπαιδευτικό και θα προάγει τις αξίες και τις ιδέες του αγώνα που απελευθέρωσαν την Ελλάδα πριν από 200 χρόνια. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα ουκρανική τακτική τρόμου στο μέτωπο-Στέλνουν τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά σε ρωσικά χαρακώματα και... όποιον πάρει ο Χάρος (Εικόνα)

Αν και είναι εντυπωσιακά απλά στον σχεδιασμό τους, τα εν λόγω επίγεια drones καμικάζι έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...