Εκκλησία της Ελλάδος

Αποστόμωσε τα "λυκόρνια" των μίντια η Μητρόπολη Πειραιώς για τον Μίκη

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ το διευκρίνισε ευθύς εξ αρχής , αλλά τα "λυκόρνια" των μίντια πήγαν να βγάλουν είδηση από εκεί που δεν υπάρχει και κατηγόρησαν τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για επίθεση στον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη. 

Γράφαμε την ΔευτέραΟι ιαχές «αθάνατος», που ακούστηκαν κατά την ταφή του, δεν έχουν καμία αξία και περιεχόμενο, αναφέρει το γραφείο αιρέσεων και παραθρησκειών της Μητροπόλεως.

Το Γραφείο Αιρέσεων όχι  ο Μητροπολίτης!! 

Όπως και να έχει σήμερα εξέδωσαν και διευκρινιστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Τα όσα γράφτηκαν για τον εκλιπόντα σπουδαίο καλλιτέχνη και μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη δεν αποτελούν προσωπική δήλωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, αλλά ανακοινωθέν του Γραφείου επί των Αιρέσεων.

Οι καλώς γνωρίζοντες θα ενθυμούνται ότι πάγια τακτική του Σεβασμιωτάτου είναι να μην λογοκρίνει τους συνεργάτες του στο πλαίσιο της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου. Ως εκ τούτου, κακώς η εν λόγω δημοσίευση θεωρήθηκε ως προσωπική δήλωση του Σεβασμιωτάτου.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Αλφιέρης

Διευθυντής Ιδιαιτέρου Γραφείου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου,
Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κόσμος 0

Εκεί που ήσουν ήμουνα! Σκηνικό Έβρου στα ανατολικά σύνορα της ΕΕ-Τώρα νιώθουν στο πετσί τους οι Ευρωπαίοι την αξία της Ελλάδας (Βίντεο)

Βίαια επεισόδια με μετανάστες στα σύνορά της Πολωνίας -Aυξάνει τον αριθμό των στρατιωτών στα σύνορα με τη Λευκορωσία σε...