Μητροπολίτη Κομοτηνής
Εκκλησία της Ελλάδος

Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Κομοτηνής στους επιτυχόντες των εξετάσεων

«Με την είσοδό σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ανοίγει ένα σημαντικό και ελπιδοφόρο κεφάλαιο στη ζωή σας», αναφέρει σε συγχαρητήριο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο κος Παντελεήμων προς τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, ο κος Παντελεήμων σημειώνει ότι η σημερινή επίτευξη του στόχου, η προσδοκία της επαγγελματικής αποκατάστασης, σύμφωνης με τις επιθυμίες σας και κυρίως όμως η παρουσία στην ακαδημαϊκή κοινότητα και η αυριανή ένταξή σας στην κοινωνία ως δημιουργικών και υπεύθυνων πολιτών δίνουν σε όλους εμάς ελπίδα».

Στο ίδιο μήνυμα ο Μητροπολίτης Παντελεήμων σημειώνει «σας συγχαίρω θερμά, διότι αυτή η επιτυχία είναι καρπός σκληρής προσπάθειας, μελέτης, στερήσεων κι αγωνίας. Επίσης συνεχάρη γονείς, καθηγητές, πνευματικούς σας πατέρες και όλους όσοι συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν για την επιτυχή κατάληξη του αγώνα των μαθητών.

Δεν παρέλειψε, όμως,  να αναφερθεί και σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν υπενθυμίζοντάς τους ότι τίποτα δεν τους εμποδίζει να προσπαθήσουν ξανά. «Η ζωή έχει πολλούς δρόμους καταξίωσης του προορισμού και της αξίας σας ως ανθρωπίνων προσώπων».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ