Άγιο Όρος

Νέος Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους ο Γέροντας Γεώργιος Βατοπαιδινός

Παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κώστα Βλάση πραγματοποιήθηκε σήμερα η αλλαγή σκυτάλης στο "περιβόλι της Παναγιάς". Η Αθωνική Πολιτεία ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Εξωτερικών. 

Ο Κ.Βλάσης πραγματοποιεί ολιγοήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος στο πλαίσιο της εκλογής και εγκατάστασης της νέας Ιεράς Επιστασίας της Αθωνικής Χερσονήσου. 

Νέος Πρωτεπιστάτης ανέλαβε ο Γέροντας Γεώργιος Βατοπαιδινός, ο οποίος διαδέχτηκε τον Γέροντα Παύλο Λαυριώτη.

 

https://www.facebook.com/KostasVlasis/posts/4001846229928653

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη - "Σκάει" άμεσα συμφωνία Τουρκίας με Κατάρ-Ομάν για αγορά τουλάχιστον 12 μεταχειρισμένων Eurofighter Typhoon - Η "πληρωμένη" απάντηση της Αθήνας

Ο Ερντογάν αναμένεται να συζητήσει την πρόταση κατά τις επισκέψεις του στο Κατάρ και το Ομάν την Τετάρτη και την...