Γιάννης Χρυσουλάκης και Θανάσης Μαρτίνος
Άγιο Όρος
Ενημερώθηκε στις:

Χρυσουλάκης: Λίκνο της ορθόδοξης πίστης μας με διεθνή ακτινοβολία το Άγιο Όρος

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης, είχε συνάντηση με τον διοικητή του Αγίου Όρους, Θανάση Μαρτίνο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η σημαντικότητα και διεθνής ακτινοβολία της Μοναστικής Πολιτείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Με τον Διοικητή του Αγίου Όρους, κ. Θανάση Μαρτίνο, συζητήσαμε για το ανυπέρβλητο ιστορικό, εκκλησιαστικό και πνευματικό λίκνο της ορθόδοξης πίστης μας με τη διεθνή ακτινοβολία.

»Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού περιβάλλει με απεριόριστο σεβασμό και αγάπη τον ιερό θεσμό του Άθω και βρίσκεται πάντοτε αρωγός όσων εργάζονται για τη διαφύλαξη της Ορθοδοξίας μας», ενημέρωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook ο κ. Χρυσουλάκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος βουλευτής: Η επικείμενη επίθεση θα ανατριχιάσει την ουκρανική ηγεσία δίνοντας απάντηση στο φιάσκο της χθεσινής επιδρομής

Ποιους στόχους εκτιμά ο ίδιος ότι θα ισοπεδωθούν για να σταματήσει η παράδοση όπλων και πυρομαχικών στους Ουκρανούς