Εκκλησία
Ενημερώθηκε στις:

Πιερρακάκης: Συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι

Κατ' ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στη συνάντηση θίχτηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαιώθηκε η μοναδική και αναντικατάστατη θέση του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον χριστιανισμό, καθώς και η πρωτοποριακή λειτοργία του σε θέματα θρησκευτικής ελευθερίας και ευαισθητοποίησης για την κλιματική αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχα την τιμή της κατ’ ιδίαν συνεργασίας με την ΑΘΠ Οικουμενικο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

«Είχα την τιμή της κατ’ ιδίαν συνεργασίας με την ΑΘΠ Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει μοναδική και αναντικατάστατη θέση στον Χριστιανισμό, ενώ πρωτοπορεί παγκοσμίως σε θέματα θρησκευτικής ελευθερίας, διαθρησκειακού διαλόγου και ευαισθητοποίησης για την κλιματική αλλαγή» σχολίασε στο X o Κυριάκος Πιερρακάκης μετά το πέρας της συνάντησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το σύγχρονο ελληνικό “πυρπολικό” ΑΡΓΩ που θα σκορπίζει τον πανικό στα τουρκικά πολεμικά στην ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα”

Δρώντας μαζικά σε ικανούς αριθμούς τα μη επανδρωμένα σκάφη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα κτυπούν μέρα και νύχτα...
Ελληνοτουρκικά 0

Η ανάπτυξη του τουρκικού μαχητικού 5ης γενιάς ΚΑΑΝ μπορεί να εξελιχθεί σε "μεγάλη φούσκα"- Οι έξι (6) σημαντικοί λόγοι που το αποδεικνύουν

Η ΕΕ μέσω της  PESCO , καθώς  επίσης και κοινοπραξίες  Ευρωπαϊκών κρατών, επιχειρούν να κατασκευάσουν  μαχητικά σαφώς...