Εκκλησία
Ενημερώθηκε στις:

Πιερρακάκης: Συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι

Κατ' ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στη συνάντηση θίχτηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαιώθηκε η μοναδική και αναντικατάστατη θέση του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον χριστιανισμό, καθώς και η πρωτοποριακή λειτοργία του σε θέματα θρησκευτικής ελευθερίας και ευαισθητοποίησης για την κλιματική αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχα την τιμή της κατ’ ιδίαν συνεργασίας με την ΑΘΠ Οικουμενικο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

«Είχα την τιμή της κατ’ ιδίαν συνεργασίας με την ΑΘΠ Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει μοναδική και αναντικατάστατη θέση στον Χριστιανισμό, ενώ πρωτοπορεί παγκοσμίως σε θέματα θρησκευτικής ελευθερίας, διαθρησκειακού διαλόγου και ευαισθητοποίησης για την κλιματική αλλαγή» σχολίασε στο X o Κυριάκος Πιερρακάκης μετά το πέρας της συνάντησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται