Εκκλησία

Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας: «Όλοι οι Έλληνες, ειδικά οι Έλληνες της Κύπρου, ξέρουμε τι σημαίνει εισβολή»

Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτα στον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όλοι οι Έλληνες, ειδικά οι Έλληνες της Κύπρου, ξέρουμε τι σημαίνει εισβολή», επισήμανε στον ΣΚΑΪ και τον Θανάση Γκαβό ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτας, εξερχόμενος του ουκρανικού ναού του Λονδίνου μετά από την επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία. 

Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου αναλυτικά 

«Ήρθα εδώ σήμερα μαζί με τους άλλους ηγέτες δογμάτων και θρησκειών να συμπροσευχηθούμε, να φέρει ο θεός ειρήνη όχι μόνο στην Ουκρανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Όλοι οι Έλληνες, και ειδικά οι Έλληνες της Κύπρου, ξέρουμε τι σημαίνει εισβολή. Ξέρουμε και τα αποτελέσματα, τις δυσκολίες, τα προβλήματα. Μνημόνευσα και εγώ, όχι μόνον τους ζωντανούς, αλλά και τους κεκοιμημένους, τις μητέρες, τους πατέρες, που έχασαν τα παλικάρια τους, τις θυγατέρες τους ο λαός που υποφέρει. Να προσευχηθούμε όλοι μας, όχι μόνο για την Ουκρανία, άλλα για κάθε λαό, να δούμε ειρήνη και να δούμε ελευθερία και στα δικά μας τα μέρη, ειδικά η Κύπρος να είναι ελεύθερη, ανεξάρτητη και ο Θεός να φέρει τη χάρη και την ευλογία του τώρα που μπαίνουμε στη μεγάλη και αγία Τεσσαρακοστή». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ