Εκκλησία

Δεν σέβονται τίποτα! Κοσμήτορας του Κέιμπριτζ ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς θα μπορούσε να ήταν τρανσέξουαλ

Ένας κοσμήτορας του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς θα μπορούσε να ήταν τρανς με βάση μια εικόνα που βρέθηκε σε πίνακα του 14ου αιώνα.

Μέσω της  Daily Mail :

 

Οι πιστοί που ήσαν στην εκκλησία φώναξαν ότι είναι αιρετικός ο Κοσμήτορας του Trinity College καθώς έφυγαν έξαλλοι από το κήρυγμα που τους έκανε καθώς υποστήριζε ότι ο Ιησούς μπορεί να ήταν  ένας τρανς «με δάκρυα».

Αλλά η άποψη ότι ο Ιησούς μπορεί να ήταν τρανσέξουαλ είναι «νόμιμη», σύμφωνα με τον Δρ Μάικλ Μπάνερ, τον Κοσμήτορα που παρενέβη για να υπερασπιστεί τον ισχυρισμό που έγινε στην Ομιλία την περασμένη Κυριακή ότι ο Χριστός είχε ένα «τρανσέξουαλ σώμα».

Ο Δρ Michael Banner, ο κοσμήτορας του Trinity College, υποστήριξε τον ερευνητή Joshua Heath, ο οποίος παρουσίασε αναγεννησιακούς και μεσαιωνικούς πίνακες της σταύρωσης που απεικονίζουν την πλαϊνή πληγή και ο ίδιος την παρομοίασε με έναν γυναικείο κόλπο .

Το πλάγιο τραύμα «παίρνει μια σαφώς κολπική εμφάνιση», είπε ο Χιθ.

Ο κοσμήτορας του Trinity College, Δρ Μάικλ Μπάνερ, παρενέβη για να υποστηρίξει την άποψη ενός τρανσέξουαλ Ιησού, αφού ένας κατώτερος ερευνητής ισχυρίστηκε ότι ο Χριστός είχε ένα «τρανς σώμα» την περασμένη Κυριακή.

Ο ερευνητής χρησιμοποίησε τον πίνακα του 1400ου αιώνα Pietà με την Αγία Τριάδα του Jean Malouel για να επεξηγήσει την άποψή του

«Στο ταυτόχρονα αρσενικό και θηλυκό σώμα του Χριστού βλέπουμε ότι σε αυτά τα έργα, αν το σώμα του Χριστού είναι φυσιολογικό ή όχι. Αυτό που βλέπουμε όμως είναι πως έχουμε να κάνουμε  με ένα τρανσέξουαλ σώμα», ισχυρίστηκε ο ερευνητής.

Ο Χιθ χρησιμοποίησε τον πίνακα του 1400ου αιώνα Pietà με την Αγία Τριάδα του Ζαν Μαλουέλ, που εκτίθεται στο Λούβρο, για να επεξηγήσει την άποψη του, σύμφωνα με  την Daily Telegraph .

Αυτό δείχνει απλώς ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στον ακαδημαϊκό χώρο είτε είναι τρελοί είτε προσποιούνται τους τρελούς για να κρατήσουν τη δουλειά τους.

Το να ισχυριστεί κανείς ότι ο Ιησούς ήταν τρανσέξουαλ με βάση μια πληγή σε έναν πίνακα του 14ου αιώνα, και να λάβει κανείς σοβαρά αυτόν τον ισχυρισμό δείχνει πόσο βλάσφημοι και ανεγκέφαλοι είναι αυτοί οι άνθρωποι.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ