Εκκλησία
Ενημερώθηκε στις:

Θεοφάνεια – Ναύπλιο: Το λιμάνι γέμισε κόσμο για την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού (Εικόνες & Βίντεο)

Αρχικά έγινε η Θεία λειτουργία και ο μεγάλος αγιασμός στον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Άγιου Αναστασίου στο Ναύπλιο χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου με τις στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του τόπου να δίνουν το παρών.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι του Ναυπλίου που είχε κατακλυστεί από κόσμο, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν για να πιάσουν τον Σταυρό όπως αναφέρουν οι argolikeseidhseis.gr.

Την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, οι βουλευτές Αργολίδας Ι. Ανδριανός, Ι. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός κα.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...