Εκκλησία
Ενημερώθηκε στις:

Μητροπολίτης Μόρφου: Θα ζήσουμε τώρα την πτώση του Ερντογάν''

Πως η θεολογία συγκλίνει με την σύγχρονη γεωπολιτική εξήγησε ο Μητροπολίτης Μόρφου. Σχολίασε την κίνηση των Τούρκων ναυάρχων, λέγοντας πως με το Αιγαίο θα ασχοληθούν οι ναύαρχοι, όταν πέσει ο Ερντογάν και είπε πως αυτοί θα είναι χειρότεροι και θα κάνουν επεισόδια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος συνομιλεί επίσης με τον δημοσιογράφο Πασχάλη Καμόρα για τους σύγχρονους Αγίους που γνώρισε, την Εκκλησία, το Άγιο Όρος, τον προφητικό λόγο των αγίων, τη γεωπολιτική και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, τα πρόσφατα γεγονότα στην Τουρκία, το Ουκρανικό, το Κουρδικό, την επιδημία του κορονοιού, τα εμβόλια και τους σχεδιασμούς των ανθρώπων της «νέας τάξης πραγμάτων», αλλά και τη δύναμη της Ορθόδοξης πίστης και της προσευχής προς τον Τριαδικό Θεό.

Για την πανδημία και την στάση της Εκκλησίας αποκάλυψε πως ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου του είπε: “Προσπάθησε να μην πας φυλακή”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης κατήγγειλε πως δεν γίνονται νεκροτομές λέγοντας πως “όλα είναι κορονοϊός” και χρησιμοποιούν την αρρώστια ως πρόσχημα. Είπε πως τα μέτρα προορίζονται για να αποτύχουν και για να ζητηθεί το "θαυματουργό" εμβόλιο, ενώ πρόσθεσε επίσης πως οι Αρχιερείς θα βρουν μπροστά τους την αποξένωση και θα έρθουν άλλα προβλήματα.

“Οι προφητείες έχουν γίνει ειδήσεις. Υπάρχει και Θεός, δεν υπάρχει μόνο CNN. Mπορεί να αμφισβητήσεις τον Πατριάρχη ή τον Αρχιεπίσκοπο, αλλά όχι για παράδειγμα τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό” σχολίασε. Σε επίπεδο γεωστρατηγικής είπε πως οι Κούρδοι ετοιμάζονται να κάνουν κράτος και είναι πιο κοντά στο στόχο τους με την βοήθεια ΗΠΑ, Εβραίων και Ρώσων. “Θα ρθουν κα ιστα δικά μας εδάφη και θα φαν τα μούτρα τους. Οι διάδοχοι του Ερντογάν. Είναι έξυπνος ο Ερντογάν, που δεν τα βάζει με την συμμαχία Ελλήνων-Κυπρίων”, επισήμανε.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ