Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Εκκλησία
Ενημερώθηκε στις:

Στη Βοιωτία ο Αρχιεπίσκοπος: Τί συμβαίνει με τα μέλη της Ιεράς Συνόδου και τους Μητροπολίτες

Στο ησυχαστήριό του στη Ζάλτσα Βοιωτίας βρίσκεται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Τί πραγματικά συμβαίνει με τα κρούσματα στα μέλη της Ιεράς Συνόδου και τους Μητροπόλιτες.

Στο ησυχαστήριό του στη Ζάλτσα Βοιωτίας βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος, εκεί όπου του επιλέγει να απομονώνεται να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο, να διαβάζει, να προσεύχεται, να γράφει άρθρα και να µεταµορφώνεται σε έναν πραγµατικό αγρότη και κτηνοτρόφο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το dogma.gr, ούτε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, ούτε και κανένα άλλο μέλος της  Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, δεν έχει τεθεί σε καθεστώς καραντίνας, καθώς κανένας  Συνοδικός Ιεράρχης δεν έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Γεγονός παραμένει ότι έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του Συνοδικού Μεγάρου.

Τα κρούσματα, ωστόσο, φαίνεται να αυξάνονται στους κόλπους των Μητροπολιτών. Μετά τον Μητροπολίτη Ιερισσού, ο οποίος εξήλθε χτες του νοσοκομείου και τυ Μητροπολίτη Καλαβρύτων ο οποίος  νοσεί με ελαφρά συμπτώματα και βρίσκεται σπίτι του, έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για ακόμη 4 Μητροπολίτες θετικούς στον Κορονοιό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ