Αναστάσιος στον Ευαγγελισμό
Εκκλησία

Εικόνες από τη μεταφορά του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου στον Ευαγγελισμό

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ανέφερε, πριν την αναχώρησή του με C-130, πως “το να συμμετέχει κανείς στον κοινό πόνο είναι το δώρο Θεού”, συγκινώντας το πανελλήνιο. Πλέον, ο προκαθήμενος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, που αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τη νόσο Covid19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παρακολούθηση της υγείας του 91χρονου ποιμενάρχη Αναστάσιου κρίθηκε επιβεβλημένη, για να λάβει την ενδεδειγμένη θεραπευτική φροντίδα. Όπως δήλωσε στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο “εγώ έχω μια ευαισθησία με τους πνεύμονες, έχω ένα άσθμα πολύ καιρό. Νομίζω θα το ξεπεράσουμε”.

Πάντως, ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι “το να συμμετέχει κανείς στον κοινό πόνο είναι το δώρο του Θεού”. Και εν συνεχεία, έστειλε μήνυμα ότι ο χριστιανός ανήκει στον Θεό: “Mη στεναχωριέστε. Θα περάσουμε. “Είτε ζώμεν είτε αποθνήσκομεν του Κυρίου εσμέν”. Είναι μεγάλη παρηγοριά αυτά τα πράγματα για εμάς”, δήλωσε στο Live News.

Στο C-130 τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο συνόδευε προσωπικό του ΕΚΑΒ και γιατρός και η μεταφορά του έγινε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

GALLERY

Αναστάσιος στον Ευαγγελισμό
Αναστάσιος στον Ευαγγελισμό
Αναστάσιος στον Ευαγγελισμό
Αναστάσιος στον Ευαγγελισμό
Αναστάσιος στον Ευαγγελισμό
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ