Μητροπολίτες Κιτίου και Ταμασού
Εκκλησία
Ενημερώθηκε στις:

Κύπρος: Σε καραντίνα οι Μητροπολίτες Κιτίου και Ταμασού λόγω κορονοϊού

Σε αυτοπεριορισμό έχουν τεθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι Μητροπολίτες Κιτίου Νεκτάριος και Ταμασού Ησαϊας, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού που διαγνώστηκαν σε δύο εργαζόμενους στην Μητρόπολη Κιτίου. Οι δύο εργαζόμενοι προέρχονται από την οικογενειακή αλυσίδα μετάδοσης κορονοϊου που καταγράφεται στη Λάρνακα, με συνολικά δώδεκα κρούσματα μέχρι σήμερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ιεράρχες είχαν πρόσφατα συνάντηση με επίκεντρο εκκλησιαστικά θέματα και τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα μετά τη διάγνωση των κρουσμάτων.Ο Μητροπολίτης Κιτίου έχει ήδη υποβληθεί σε εξέταση κορονοϊού με αρνητική ένδειξη, ενώ εντός της ημέρας σε τεστ θα υποβληθεί και ο Μητροπολίτης Ταμασού. 

Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα "Reporter", ο Μητροπολίτης Ταμασού ανέφερε ότι του ζητήθηκε να μπει σε αυτοπεριορισμό, επειδή είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κιτίου.

«Μας ενημέρωσαν πως πρέπει να μείνουμε σε αυτοπεριορισμό. Νιώθουμε μια χαρά, αλλά θα κάνουμε ότι μας είπαν. Θα κάνουμε σήμερα τεστ και θα δούμε τα αποτελέσματα. Πρώτοι εμείς πρέπει να είμαστε παράδειγμα και θα κάνουμε ότι μας ζητήσουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ