Εκκλησία

Στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος - Έπαθε έμφραγμα

Στο νοσοκομείο εισήχθη σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μακαριώτατος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην καρδιακή χώρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Να αναφερθεί ότι ο 90χρονος Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, κατά το παρελθόν είχε αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα με την υγεία του.

Όπως αναφέρει η Εκκλησία της Αλβανίας στην επίσημη σελίδα της, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είχε μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του, όμως σήμερα η κατάστασή του κρίνεται ικανοποιητική.

Πιο συγκεκριμένα:

"Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος εισήλθε στο θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ των Τιράνων, ύστερα από καρδιακή ενόχληση. Διεπιστώθη στένωση στεφανιαίας αρτηρίας και αυθημερόν πραγματοποιήθηκε αγγειοπλαστική επέμβαση με τοποθέτηση δύο «στέντ», με πολλή επιτυχία. Σήμερα Σάββατο, δόξα τω Θεώ, η υγεία του είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Οι θεράποντες ιατροί τον πληροφόρησαν ότι εντός 2 ημερών μπορεί να επανέλθει στην Αρχιεπισκοπή."

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...
Ελληνοτουρκικά 0

Ποιο ήταν το μήνυμα Γκιουλέν: Μην υπακούσετε τον Ερντογάν αν αποπειραθεί κάτι-Σοβαρή ενόχληση στην Τουρκία με την συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι

Σύμφωνα με τον τον Κωνσταντίνο Φίλη, Εκτελεστικό Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και...